torsdag 29 september 2011

Testpilot Nokia J

Nu har ni chansen att försöka bli testpilot på Nokia J, ett headset utan sladdar och med läcker design och dessutom verkar det väldigt lätt att använda. http://www.youtube.com/watch?v=-rXurvrEh1o
Själv har jag ett headset med sladdar, Sony Ericsson MW600 som jag aldrig lyckas med att få propparna att sitta kvar i öronen fast jag använder de minsta propparna, har väldigt trånga hörselgångar plus att jag alltid lyckas med att fastna med handen i sladden så de åker ut, mycket irriterande när man behöver ha sina händer fria till annat och så störs jag av ljudet som sladden åstadkommer när man vidrör den
Så det skulle vara roligt att få testa ett headset utan sladdar och dessutom med en dösnygg design.  Men jag är lite orolig för att det inte ska sitta kvar i örat, skulle aldrig våga köpa ett utan att ha provat först om det verkligen sitter kvar i mina trånga hörselgångar. Snacka om välfärdsproblem.. sånt här behövde aldrig vikingarna bekymra sig över.. men å andra sidan så hade de nog andra problem som var värre. ;)
 http://smartsontestpilot.se/nokia-j/bli-testpilot/

Mera prickar!



Denna lilla söta prickiga tjej hittade jag på Strömbron i riktning mot Kungsträdgården i dag, inte nog med att hon gilla prickigt hon verkar gilla kaniner också.. precis som jag!


Dessförinnan hade jag varit på en liten gallerirunda i Gamla Stan och på Österlånggatan 10 hittade jag en schalbutik http://www.lomanli.se/ med en jätte trevlig innehavare, redan i skyltfönstret såg jag halsduken jag ville ha, så valet gick fort och lätt. Vi hade en trevlig pratstund och när jag skulle gå sa hon: " Jag tycker du är så trevlig så jag vill gärna ge dig en present" (Kan ni tänka er!) och så hämtade hon 3 st schalar och jag fick välja en av dem, så det blev den ljusrosa Pashminaschalen i kashmir och silke. Helt underbart mjuk och skön! Vilken dag!
Nej hon hade inga stora, pricka schalar.. bara en pytteliten! Om ni undrar!

onsdag 28 september 2011

tisdag 13 september 2011

Gatukonst!


Detta är väl gatukonst om något! Hittade detta på Tellusborgsvägen. Någon har spillt ut färg på trottoaren, sedan har  någon annan haft fantasi nog att se bilder i detta färgspill och förstärkt dem med en tuschpenna. Sånt här gillar jag! Kreativt!

måndag 12 september 2011

Prickig sommar!

Oj! Vilken prickig sommar det har varit! Den började med att jag fick två stycken fina prickiga muggar av min kompis Lotta från Umeå som kom på besök. Jag tror jag har sett det mesta i prickigt denna sommar, linnen, klänningar, väskor, laptopfodral, plånböcker, stövlar, kollegieblock, ja, allt vad man kan tänka sig har varit prickigt, skulle kunna rabbla upp en hur lång lista som helst.. t.o.m. prickiga bilar, tre stycken har jag sett.. den ena en vit skåpbil med stora gröna prickar (och jag vet var den bor). Tyvärr har jag ej kunnat fotografera dessa prickiga bilar, då jag själv suttit bakom ratten.. men vänta bara.. en dag så kanske... får väl gå hem till den grönprickiga.

torsdag 8 september 2011

Testpilot Findus lättpanerade fiskfiléer!

Testade för ett tag sedan Findus Green Deli. Jag är en stor älskare av curry så valet blev lätt.. Indian Curry.. så klart! Wokade dem snabbt i en panna slängde även ner en färsk röd paprika och i med nypillade räkor.. Mums.. det blev riktigt gott!! Har gärna frysta grönsaker, ärtor och brytbönor i frysen men Green Deli kommer nog att bli en liten favorit i fortsättningen när man vill tillaga något snabbt, enkelt och gott när tiden är knapp.
Nu hoppas jag att jag även får testa Findus lättpanerad fisk, den kan säkert bli en god kombination till Green Deli.  Varför inte pröva du också!
 http://smartsontestpilot.se/findus-lattpanerad-fisk/bli-testpilot/